Valentinstag: Frühstück für deine bessere Hälfte

Valentinovo: Zajtrk za tvojo boljšo polovico 

Valentinovo je tu in želiš začeti dan z okusnim zajtrkom? Odlična ideja! Obožujemo izdatne zajtrke. V postelji ali ob bogato obloženi mizi: najpomembneje je, da je valentinov zajtrk okusen! Za tebe smo zbrali naše najljubše možnosti in recepte v nekaj kategorijah. Zagotovo ti bo to dalo dovolj navdiha, da bo tvoj valentinov zajtrk popoln.

Bi se raje odpravil/a na romantično večerjo? Potem priporočamo našo zbirko receptov na temo Valentinovi recepti!

Klasični zajtrk z rogljički in namazom

Klasičen zajtrk s svežimi rogljički, sirom, narezki in okusnimi namazi je vedno dober. Za valentinov zajtrk priporočamo tole različico: Pripravi posamezne dele sam/a in preseneti svojega partnerja/partnerko s svojimi kuharskimi in pekovskimi spretnostmi. Ne glede na to, ali gre za zvitke, namaze ali kaj drugega: DIY je prav tako pravi hit za zajtrk.

Muesli – ena od možnosti za valentinov zajtrk

Hrustljavi muesli s svežim sadjem in veliko vitamini: ni boljšega načina za začetek dneva, kajne? Kaj nam je pri tem všeč? Zmešaj svoje najljubše sestavine s kašo, smoothie skledo ali mueslijem in preizkusi svoje spretnosti pri food stylingu. Takšna sveža acai skleda izgleda res šik!

Palačinke in drugo – vrhunec zajtrka

Vonj svežih palačink v kombinaciji s spretnim mahanjem ponve, na kateri se obračajo majhne dobrote – velikokrat naredijo večji vtis kot številni cvetlični šopki. Tako boš pokazal/a, koliko truda si vložil/a. Tudi pri palačinkah so na voljo različne možnosti: Sveže sadje, čokoladna krema ali mogoče arašidovo maslo? Naše rdeče žametne palačinke res pritegnejo pozornost. Katero kreacijo boš izbral/a?

Sladke skušnjave

Ali tvoj partner/ka obožuje sladke jedi? Potem so ti recepti prav za vaju. Kombiniraj sveže sadje in jagodičevje ter dodaj marmelado, čokoladno kremo ali celo stepeno smetano – tako bo zajtrk postal prava poslastica. Menimo, da se to spodobi na tako poseben dan.

Prava pijača za valentinov zajtrk

Poleg dobrot seveda ne smejo manjkati tudi nenavadne pijače. Naj bo to kava, čaj ali poseben smoothie ali sok: Pokaži, kako izgleda vrhunski zajtrk. Z veliko mero pozornosti do detajlov poskrbi za piko na i. Poskusi te pijače:

S tem smo zaključili zbirko receptov za valentinov zajtrk. Potrebuješ navdih za primerno darilo za valentinovo? Potem si oglej naša priporočila! Želimo ti čudovito valentinovo!

Written by:

Svenja se v kuhinji rada usmeri na najmanjše potankosti. Od osvežitve in hitrih receptov do sestavljenih menijev testira vse, dokler ni popolno.