super easy
Arašidova omaka
Hitro in enostavno pripravite domačo arašidovo omako Arašidova omaka je sestavni del azijske in zlasti indonezijske kuhinje. Klasično se postreže z nabodali satay. Vendar se o
Pesto Rosso – rdeči italijanski pesto
Domači Pesto Rosso je hiter in enostaven za pripravo ter je odlična priloga k sveže kuhanim testeninam. Kečap se z njim res ne more kosati. Vse sestavine vrzite v mešalnik in
super easy
Baba Ganoush
Oriental Delight Baba Ganoush prihaja iz Libanona in je aromatičen veganski namaz. Ta namaz iz jajčevcev je sestavljen predvsem iz pečenih ali praženih jajčevcev na žaru in t
Malinov preliv
Naš malinov preliv bo postal vaš najljubši, obljubljamo! Hitro in enostavno pripravljen preliv je odlična kombinacija sladkih, kislih in rahlo grenkih okusov. Je izjemno svež
super easy
Domače mandljevo maslo
Mandljevo maslo je resnično vsestransko uporabno. Za peko, v muslijih, kašah ali preprosto na pečenih izdelkih: mandljevo maslo je primerno povsod. Ali ste vedeli, da vam ga ni
Medeno-gorčični preliv
Medeno-gorčični preliv spremeni tudi najpreprostejšo solato v pravo poslastico. Slastna kombinacija pikantne gorčice, sladkega medu, olja, soli in popra bo dala solati pravi za
Čatni iz manga
Čatni iz manga je zelo vsestranski. Najraje ga uporabljamo kot sladko in pikantno presenečenje v burgerjih ali sendvičih. Odličen je tudi kot namaz ali subtilen dodatek k baget
Čebulna omakica
Veganska čebulna omaka: zaradi osnove iz belega fižola ter okusa čebule in rožmarina je preprosto neverjetna. Ne verjamete? Potem vam priporočamo, da preizkusite naš hiter in
Humus iz rdeče pese
Humus iz rdeče pese je eden naših najljubših omak. Zakaj? Zaradi živahne barve je videti spektakularno, sadni in zemeljski pridih rdeče pese pa klasičnemu humusu hitro doda n
Dip iz čemaža
Dip iz medvedjega česna je ena naših najljubših spomladanskih jedi. Sezona medvedjega česna traja približno od konca marca do začetka maja in je zelo aromatičen. Še toliko
Gobov namaz
Gobov namaz je okusna alternativa siru, narezkom in podobno. Zahvaljujoč gobam in šampinjonom je neverjetno aromatičen in okusen ne le na kruhu. Ta krema lahko zasije kot nadev