Testo za tarte flambée

Predvsem pa mora biti testo za tarte flambée lepo, tanko in hrustljavo. V našem hitrem in enostavnem osnovnem receptu za tarte flambée vam bomo pokazali, kako deluje. Tako dobite klasično osnovo, ki jo lahko dopolnite s čimer koli želite. Zakaj ne bi poskusili tega kar takoj!

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
250 g moke tip 405
125 ml vode
3žlice olivnega olja
1ščepec soli
Pripomočki
1 Kuhinjski robot

Prehranske vrednosti

306 Kalorije
44 g Ogljikovi hidrati
11 g Maščobe
6 g Beljakovine

Postopek

1.

Zmešajte sestavine

Zmešajte vse sestavine in jih ročno gnetite približno 7 minut (v kuhinjskem robotu s kavljem za testo približno 4 minute) v gladko testo.
Označi kot dokončano
2.

Zgnetite testo

Testo oblikujemo v kepo in ga pustimo počivati približno 10 minut.
Označi kot dokončano
3.

Testo razvaljajte

Nato testo na rahlo pomokani delovni površini ali neposredno na papirju za peko razvaljamo na debelino približno 0,5 cm (kot en velik kos ali do 4 manjše kose) in jih razvaljamo po okusu.
Označi kot dokončano

Opombe

Hranilne ​​ vrednosti so ocenjene glede na surovine. Pravzaprav se lahko razlikujejo.
 Shrani kot PDF