Raclette Tarte flambée

Raclette tarte flambée je odličen dodatek kulinaričnemu večeru raclette z družino in prijatelji. Zaradi tankega testa bo dno tarte flambée slastno hrustljavo. Na vrhu so vse sestavine za klasično alzaško tarte flambée: kisla smetana, slanina in čebula. To ni veliko, kajne? In večina tega je že na mizi pri klasični večerji z raclette. Preprosto pregnetite naše testo za tarte flambée vnaprej in lahko popestrite svoj večer. Še bolj praktično: Seveda ni nujno, da testo za tarte flambée kombinirate s temi sestavinami, dovoljena je vsaka druga možnost! Uporabite vse, kar je na mizi, in ustvarite svoj novi najljubši recept za raclette.

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
1porcija testa za tarte flambée Druga možnost: pripravljen iz hladilne omare
4 žlice kisle smetane
40 g kock slanine
1/2 čebule
sol in poper po okusu
Pripomočki
Žar Raclette s ponvami za cvrtje

Prehranske vrednosti

142 Kalorije
12 g Ogljikovi hidrati
9 g Maščobe
3 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravite sestavine

Razdelite listnato testo na 4 manjše dele ter ga zvijete in oblikujete glede na obliko pekačev.
Označi kot dokončano
2.

Napolnite ponev

Položite testo, namažite ga s kislo smetano, soljo in poprom. Na vrh položite slanino in čebulo.
Označi kot dokončano
3.

Pripravite pekače

Postavite jih v žar za raclette in jih pecite približno 10 minut, dokler ne dobijo želene stopnje porjavelosti.
Označi kot dokončano

Opombe

V tem receptu je ena porcija enaka eni ponvi.
Hranilne ​​ vrednosti so ocenjene glede na surovine. Pravzaprav se lahko razlikujejo.
 Shrani kot PDF