Ponev raclette s kozicami

Ponev raclette s kozicami Sliši se tako preprosto in domiselno, kot je v resnici. Vzemite kozice, jih premažite z malo olja, začinite ter dodajte veliko čebule in česna. To je vse, kar potrebujete za resnično okusen prigrizek iz priročnega namiznega žara.

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
16 kozic
4 stroki česna
1 majhna čebula
2žlici olivnega olja
sol in poper po okusu
Pripomočki
Raclette

Prehranske vrednosti

130 Kalorije
4 g Ogljikovi hidrati
8 g Maščobe
11 g Beljakovine

Postopek

1.

Priprava

Kozice sperite v hladni vodi. Sesekljajte čebulo in česen. Olupite čebulo in vse skupaj narežite na tanke rezine. Česen narežite na tanke trakove.
Označi kot dokončano
2.

Priprava ponve

V ponev položite čebulo. Na vrh položite kozice. Potresite s česnom. Pokapajte z oljčnim oljem. Začinite s soljo in poprom. V žaru za raclette pecite približno 10 minut.
Označi kot dokončano

Opombe

Prehranski podatki so približno izračunani na podlagi navedenih sestavin. Možna so odstopanja.
 Shrani kot PDF