Krompirjev kruh s slanino

Krompirjev kruh s slanino je zelo krepka in okusna različica klasičnega pšeničnega kruha. Ta hrustljav in lahek kruh, pripravljen v pekarni, ne zahteva skoraj nič dela in bo zagotovo zvezda vašega naslednjega zajtrka ali večerje. Preizkusite naš recept in si privoščite obilen kos kruha, ki je, mimogrede, še posebej okusen s kremnim sirom in svežimi zelišči.

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
200 g krompirja
400 g moke (tip 1050)
100 ml mleka
200 ml vode
20 g medu
1/2zavitka suhega kvasa
1čajna žlička soli
50 g kocke narezane slanine
Pripomočki
Pekarna za kruh

Prehranske vrednosti

151 Kalorije
27 g Ogljikovi hidrati
2 g Maščobe
5 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravite sestavine

Krompir olupite in ga približno 20 minut kuhajte v osoljeni vodi. Odcedite, pretlačite in pustite, da se ohladi. Orehe pražite v ponvi na zmerni temperaturi približno 10 minut.
Označi kot dokončano
2.

Zmešajte sestavine

V pekač dajte vse sestavine in nastavite standardni program.
Označi kot dokončano
3.

Specite kruh

Po peki lahko nastavite stopnjo porjavite.
Označi kot dokončano

Opombe

Porcija je enaka rezini kruha.
Hranilne ​​ vrednosti so ocenjene glede na surovine. Pravzaprav se lahko razlikujejo.
 Shrani kot PDF