Ponev raclette s kozicami
super easy
Ponev raclette s kozicami Sliši se tako preprosto in domiselno, kot je v resnici. Vzemite kozice, jih premažite z malo olja, začinite ter dodajte veliko čebule in česna. To je vse, kar potrebujete za resnično okusen prigrizek iz priročnega namiznega žara.
Sestavine
Izberite število obrokov
16 kozic | |
4 stroki česna | |
1 majhna čebula | |
2žlici olivnega olja | |
sol in poper po okusu |
Pripomočki
Raclette |
Prehranske vrednosti
130
Kalorije
4 g
Ogljikovi hidrati
8 g
Maščobe
11 g
Beljakovine
Postopek
1.
Priprava
Kozice sperite v hladni vodi. Sesekljajte čebulo in česen. Olupite čebulo in vse skupaj narežite na tanke rezine. Česen narežite na tanke trakove.
Označi kot dokončano
2.
Priprava ponve
V ponev položite čebulo. Na vrh položite kozice. Potresite s česnom. Pokapajte z oljčnim oljem. Začinite s soljo in poprom. V žaru za raclette pecite približno 10 minut.
Označi kot dokončano
Opombe
Prehranski podatki so približno izračunani na podlagi navedenih sestavin. Možna so odstopanja.