Nadevani rdeče paprike

Polnjene rdeče paprike iz ponve raclette Nekaj novega, kajne? Majhne pečene paprike so prijetne in mehke ter imajo tanko lupino. Zato so idealne za polnjenje s kremnim sirom in peko v žaru raclette. Seveda lahko nadev prilagodite svojemu okusu. Odločili smo se za kremni sir, slanino in česen. Nadev lahko spremenite tudi z orehi, peteršiljem ali drugimi dobrotami. Poskusite in odkrijte raznolikost tega recepta!

Vam je všeč ta recept?
Nadevani rdeče paprike Polnjene rdeče paprike iz ponve raclette Nekaj novega, kajne? Majhne pečene paprike so prijetne in mehke ter imajo tanko lupino. Zato so idealne za polnjenje s kremnim sirom in peko v žaru raclette. Seveda lahko nadev prilagodite svojemu okusu. Odločili smo se za kremni sir, slanino in česen. Nadev lahko spremenite tudi z orehi, peteršiljem […]
5 1 5 1
5

Sestavine

Izberite število obrokov
12 pimentov pečenih paprik
200 g kremnega sira
150 g kock slanine
1 strok česna
sol in poper po okusu
Pripomočki
Raclette

Prehranske vrednosti

277 Kalorije
5 g Ogljikovi hidrati
23 g Maščobe
11 g Beljakovine

Postopek

1.

Priprava

Priprav nadevanih paprik Odrežite vrh in odstranite semena. Česen olupite in drobno sesekljajte. Zmešajte s kremnim sirom, kockami slanine, soljo in poprom. Paprike napolnite s kremnim sirom.
Označi kot dokončano
2.

Priprava ponev

V vsako ponev položite po 3 paprike in jih na žaru raclette pecite približno 7 minut.
Označi kot dokončano

Opombe

Mimogrede, polnjene paprike lahko položite v pekač in jih pripravite v pečici kot okusen prigrizek ali predjed.
Prehranski podatki so približno izračunani na podlagi navedenih sestavin. Možna so odstopanja.
 Shrani kot PDF