Pesto Rosso – rdeči italijanski pesto
Domači Pesto Rosso je hiter in enostaven za pripravo ter je odlična priloga k sveže kuhanim testeninam. Kečap se z njim res ne more kosati. Vse sestavine vrzite v mešalnik in
Jagodni sladoled
Večni sladoled iz aparata za pripravo sladoleda Jagodni sladoled je eden od najbolj klasičnih sladoledov. In to je dobro! Ker: obožujemo jagode v vseh oblikah in načinih pripra
super easy
Bučni njoki s timijanovim maslom
Bučni njoki so za nas pravi vrhunec jeseni. Pripravite jih lahko sami doma, natančno veste, kaj je v njih, in jih okusite po svojem okusu. Za navdih danes predstavljamo bučne nj
Domači njoki
Proizvodnja domačih njokov je ročno delo. Ko pa se boste usedli nad krožnik okusne hrane, si boste rekli, da je bilo vredno. To vam zagotavljamo. Poleg tega vas bodo domači njo
Zapečeni njoki
Pečeni njoki so pravi rešitelj, ko se vam po službi ne ljubi kuhati, a vseeno potrebujete toplo večerjo. Vse sestavine dajte v pekač, pecite do zlatorjave barve in uživajte &
Panini s paradižnikom in mocarelo
Panini s paradižnikom in mocarelo so prava italijanska klasika z vsem, kar spada zraven. Preprosta, z dobrimi sestavinami in aromatična. Idealen prigrizek med obroki. Panini pa s
Veganski mandljevi piškoti- Zimterettini
Veganski mandljevi piškoti s cimetom: V tem receptu boste odkrili našo prilagoditev klasičnih italijanskih Amarettini. Ljubkovalno jih imenujemo Zimterettini. Piškote lahko pri
super easy
Ponev Caprese
Polpeti kaprese so zelo preprosta, a domiselna kombinacija, ki je ob lepem večeru raclette preprosto ne smete zamuditi. To je pravzaprav italijanska predjed, solata, ki se danes p
Veganska Panna Cotta
Priprava veganske panna cotte sploh ni zapletena. Se sprašujete, kako pripraviti tako okusno sladico brez smetane? Naj vam povemo: svileni tofu je čarobna beseda. Skupaj z vanili
Njoki v omaki iz špinače in gorgonzole
Njoki v špinači in gorgonzoli – preprost, hiter in neustavljiv recept. Danes smo ga pripravili celo z domačimi njoki. Ko so kuhani in ocvrti, je treba pripraviti le še ne
Gobova rižota
Gobova rižota je absolutna klasika med rižotami. Enostavno jo je pripraviti, hitro je pripravljena in v hladnem obdobju nam daje popolnoma občutek topline. Vam je kaj znano? Sam
Panna Cotta z borovnicami
Panna Cotta je prava italijanska klasična sladica. Danes bomo slastno sladico zaključili z borovnicami, ki ji bodo dale svež in saden okus. Panna Cotta z borovnicami je kot nala