super easy
Sous Vide zrezek iz tune
Zrezki iz tunine po postopku sous vide: preprosti, okusni in pustolovski. Steak iz tune se ne prepeče preveč – glede na vaše želje je popolna temperatura med 48 in 54 °C
super easy
Lososova poke skleda
Današnji meni: Bovla poke z lososom. Bovle so izjemno vsestranske in vedno jih lahko pripravite tako, kot vam je najbolj všeč! Danes pripravljamo lososa, brokoli in korenje v pa
Tuna Tataki
Tataki iz tune s solato iz morskih alg je današnja predjed iz naše ribje ponudbe. Tataki je japonski način priprave mesa ali rib. To pomeni, da se riba (ali meso) marinira in ze
Losos z zelenimi šparglji
Losos z zelenimi šparglji: Ali obstaja recept, ki bolj napoveduje prihod svežine in pomladi? Menimo, da ne. Skupaj s svežimi zelišči in nekaj češnjevimi paradižniki je ta r
Skleda Poke
Skleda poke je redna ponudba na našem meniju. Zakaj? Ker je tako zelo vsestranska, lahko mešate svoje najljubše sestavine in kombinacija običajno vsebuje vse, kar potrebujete z
super easy
Ponev raclette s kozicami
Ponev raclette s kozicami Sliši se tako preprosto in domiselno, kot je v resnici. Vzemite kozice, jih premažite z malo olja, začinite ter dodajte veliko čebule in česna. To je