Sladoled After-Eight iz aparata za pripravo sladoleda

Meta in čokolada sta neverjetno doživetje okusa. Zato je naš sladoled After-Eight poseben. S svežo meto in pravo čokolado After Eight je ta sladoled čokoladni in metin hkrati. Tudi zelenkasta barva s slastnimi koščki čokolade je impresivna – vse leto! Preizkusite naš recept za metin sladoled After-Eight zdaj!

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
4 vejice sveže mete
80 g sladkorja
400 g stepene smetane
4 rumenjaki
10Tablete After Eight
Pripomočki
Aparat za pripravo sladoleda
Mešalnik
Drobno cedilo

Prehranske vrednosti

269 Kalorije
23 g Ogljikovi hidrati
18 g Maščobe
3 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravi si meto

Meto operite in posušite. V mešalniku zmešajte s polovico sladkorja.
Označi kot dokončano
2.

Segrevanje

V loncu segrejte smetano in dodajte metin sladkor, pustite stati na najnižji stopnji 10 minut in precedite skozi fino sito.
Označi kot dokončano
3.

Stepite, dokler se ne speni, in ohladite

Rumenjake s preostalim sladkorjem stepite do pene in med nenehnim mešanjem dodajte metino kremo. Sladoledno zmes stepajte v vodni kopeli približno 10 minut, da postane kremasta, nato pa jo 30 minut hladite.
Označi kot dokončano
4.

Grobo sesekljajte

Ploščice After Eight grobo sesekljajte in jih pustite, da se ohladijo.
Označi kot dokončano
5.

Vse v aparatu za sladoled

Sladoledno maso dajte v aparat za sladoled za približno 30 minut, tik pred koncem v aparat dajte koščke After-Eight in vključite.
Označi kot dokončano

Opombe

Hranilne ​​ vrednosti so ocenjene glede na surovine. Pravzaprav se lahko razlikujejo.
 Shrani kot PDF
OZNAKE