Mango sladica v kozarcu
super easy
Mango sladica v kozarcu je videti zelo prefinjeno, vendar je njena priprava hitra in preprosta. Je popolno presenečenje za goste po okusni večerji. Ta sladica z mangom in mascarponejem prinaša sadne, kremaste poletne vibracije. Naša mala kreacija je pripravljena v samo 30 minutah in obljubljamo, da se bo prikradla na vrh vašega seznama najljubših sladic. Si jo želite preizkusiti?
Brez ocene
Sestavine
Izberite število obrokov
250 g maskarpone | |
200 ml stepene smetane | |
1 strok vanilije ali 1 vrečka vanilijevega sladkorja | |
2 manga ali 300 g zamrznjenega manga | |
100 g piškotov mi smo uporabili ovsene piškote | |
1/2vejice mete po želji, za okras |
Pomoči
Mešalnik za hrano neobvezno | |
ali ročni mešalnik | |
4 kozarci za sladico | |
1 slaščičarska vrečka za okraševanje neobvezno / uporabite lahko tudi vrečko za cevi z odrezano konico |
Prehranske vrednosti
480
Kalorije
30 g
Ogljikovi hidrati
36 g
Maščobe
7 g
Beljakovine
Postopek
1.
Pripravite smetano
Stepeno smetano stepite do trdega. Mascarpone in vanilijo stepite v gladko maso.
Označi kot dokončano
2.
Pripravite mango
Mango olupite, narežite na kocke in zmešajte.
Označi kot dokončano
3.
Sladico lahko razporedite po plasteh
Piškote zdrobite, z njimi prekrijte dno kozarcev in jih pritisnite. Po vrhu namažite kremo (najbolje z vrečko za brizganje) in dodajte plast mangovega pireja. Okrasite z meto.
Označi kot dokončano
Opombe
Sloje lahko poljubno spreminjate. Če želite več sadja, dodajte drugo plast mangovega pireja, če želite več hrustljavosti, pa v sladico dodajte več piškotov. Vsak ima drugačen okus. Kaj pa vi?
Recept zadostuje za 4 kozarce.
Prehranske vrednosti temeljijo na navedenih sestavinah in se lahko v resnici razlikujejo.
Dodaj odgovor
Za objavo komentarja se morate prijaviti.