Breskov sladoled

Breskov sladoled iz sladoledarja je izjemno kremast, dobesedno vaše brbončice plešejo in vas zagotovo spravi v dobro voljo. Ta sladoled je zelo hitro pripravljen, ne zahteva skoraj nobenega truda in ima čudovito barvo. Naš nasvet: Namesto breskev lahko ta preprost sladoled pripravite tudi z drugim sadjem in jagodičevjem. Priprava ostaja enaka: vse očistite, dajte v aparat za sladoled in pustite, da naredi vse drugo.

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
250 g olupljenih breskev brez koščice Olupljene brez koščice. Uporabite lahko tudi breskve iz pločevinke
150 ml smetane
1 limeta
100 g sladkorja
Pripomočki
Aparat za sladoled
Mešalnik neobvezno
ali potopni mešalnik

Prehranske vrednosti

165 Kalorije
26 g Ogljikovi hidrati
7 g Maščobe
1 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravite zmes za sladoled

Vse sestavine zmešajte v pire. Po želji eno breskev narežite na majhne kocke in jih dodajte sladoledu ob koncu zamrzovanja.
Označi kot dokončano
2.

Zamrznite sladoled

Sladoledno zmes dajte v aparat za sladoled in zamrzujte približno 3 minute. Če želite sladoled začiniti, v zadnjih treh minutah zamrzovanja dodajte drobno sesekljano breskev.
Označi kot dokončano

Opombe

Prehranske vrednosti temeljijo na navedenih sestavinah in se lahko v resnici razlikujejo.
 Shrani kot PDF