Breskov sladoled

Breskov sladoled iz sladoledarja je izjemno kremast, dobesedno vaše brbončice plešejo in vas zagotovo spravi v dobro voljo. Ta sladoled je zelo hitro pripravljen, ne zahteva skoraj nobenega truda in ima čudovito barvo. Naš nasvet: Namesto breskev lahko ta preprost sladoled pripravite tudi z drugim sadjem in jagodičevjem. Priprava ostaja enaka: vse očistite, dajte v aparat za sladoled in pustite, da naredi vse drugo.

Vam je všeč ta recept?
Breskov sladoled Breskov sladoled iz sladoledarja je izjemno kremast, dobesedno vaše brbončice plešejo in vas zagotovo spravi v dobro voljo. Ta sladoled je zelo hitro pripravljen, ne zahteva skoraj nobenega truda in ima čudovito barvo. Naš nasvet: Namesto breskev lahko ta preprost sladoled pripravite tudi z drugim sadjem in jagodičevjem. Priprava ostaja enaka: vse očistite, dajte v […]
2.5 1 5 2
2.5

Sestavine

Izberite število obrokov
250 g olupljenih breskev brez koščice Olupljene brez koščice. Uporabite lahko tudi breskve iz pločevinke
150 ml smetane
1 limeta
100 g sladkorja
Pripomočki
Aparat za sladoled
Mešalnik neobvezno
ali potopni mešalnik

Prehranske vrednosti

165 Kalorije
26 g Ogljikovi hidrati
7 g Maščobe
1 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravite zmes za sladoled

Vse sestavine zmešajte v pire. Po želji eno breskev narežite na majhne kocke in jih dodajte sladoledu ob koncu zamrzovanja.
Označi kot dokončano
2.

Zamrznite sladoled

Sladoledno zmes dajte v aparat za sladoled in zamrzujte približno 3 minute. Če želite sladoled začiniti, v zadnjih treh minutah zamrzovanja dodajte drobno sesekljano breskev.
Označi kot dokončano

Opombe

Prehranske vrednosti temeljijo na navedenih sestavinah in se lahko v resnici razlikujejo.
 Shrani kot PDF