Veganski mandljevi piškoti- Zimterettini

Veganski mandljevi piškoti s cimetom: V tem receptu boste odkrili našo prilagoditev klasičnih italijanskih Amarettini. Ljubkovalno jih imenujemo Zimterettini. Piškote lahko pripravite z le nekaj sestavinami. Potrebujete le malo več časa. Medtem ko jih lahko pečemo le kratek čas, se v pečici sušijo 4 ure. Vendar se bo čakanje izplačalo – obljubljamo!

Vam je všeč ta recept?
0

Sestavine

Izberite število obrokov
350 g mletih mandljev
200 g sladkorja v prahu
2žlički cimeta
8žličk vode
1žlička limoninega soka
1 organska pomaranča
Pripomočki
Kuhinjski mešalni neobvezno
Kuhinjsko strgalo

Prehranske vrednosti

127 Kalorije
10 g Ogljikovi hidrati
8 g Maščobe
3 g Beljakovine

Postopek

1.

Pripravite testo

Pomarančo operite v vroči vodi in naribajte lupino. Vmešajte mandlje, sladkor v prahu in cimet. Dodajte vodo in limonin sok ter vse skupaj predelajte v gladko testo (to lahko storite ročno ali v kuhinjskem robotu).
Označi kot dokončano
2.

Oblikujte piškote

Testo oblikujte v 24 enako velikih kroglic. Položite jih na pekač, obložen s papirjem za peko, in pustite, da se sušijo 4 ure.
Označi kot dokončano
3.

Peci piškotke

Pečico segrejte na 230 °C s kroženjem zraka. Veganske mandljeve piškote pecite 3-5 minut. Ko se ohladijo, jih po okusu posujte s sladkorjem v prahu.
Označi kot dokončano

Opombe

Ena porcija je enaka enemu piškotu.
Hranilne ​​ vrednosti so ocenjene glede na surovine. Pravzaprav se lahko razlikujejo.
 Shrani kot PDF